Ring og book en tid:

46 35 73 18

​Din frisør
​i Roskilde

​Hos Trisha & Co skaber vi helhed mellem trend og personlighed​

Nyheder​

GHP spar 20%
Kig ind og spar 20% på din nye Ghd styler eller Ghd føntørrer :-)
Læs hele nyheden »

​Anmeld os

​Frisør i Roskilde Trisha & Co tilbyder

​Hos frisør Trisha & Co i Roskilde tilbyder vi alt inden for hårpleje og håropsætning. Så skal du blot have klippet spidser, skal have lavet hair extensions eller har du brug for den helt store håropsætning til gallahår eller brudehår, så kom ind til frisør Trisha & Co i Roskilde.

Professionel og kreativ frisør

Hos frisør Trisha & Co i Roskilde er vi udelukkende professionelle frisører, der alle sætter en ære i at klippe og forme dit hår efter dine ønsker og behov.

Som frisør lægger vi vægt på at lade kvalitet og kreativitet harmonere med vores kunders ønsker. Vi lader os inspirere af hver enkel kunde og foretager en unik klipning, der fremhæver vores kunders naturlige skønhed.

Hårprodukter

I vores salon i Roskilde fører vi tre eksklusive mærker inden for hårprodukter, Aveda, Kerastase og Shu uemura.

Hårprodukterne er alle internationale produkter, der hver især tilfører håret dyrbare og naturlige ingredienser, så det fremstår smukt og glansfuldt. Du kan læse mere om de enkelte hårprodukter her på hjemmesiden.

Brudehår og gallahår

Som frisør tilbyder vi opsætning af brudehår og gallahår. Når man skal være brud, er opsætning af håret mindst lige så vigtig som valget af kjole, ligesom en unik opsætning af gallahår kan sætte prikken over i’et.

Vi er specialister i brudehår og håropsætning og kan sørge for, at du får en naturlig og smuk opsætning. Som frisører er vi uddannet til at lytte til dine ønsker, og vi kan sørge for, at du får lige præcis det brudehår eller den håropsætning, du drømmer om. Læs mere om brudehår og håropsætning her på hjemmesiden.

Hair extensions

Drømmer du om hår med fylde og længde, eller trænger du til forandring, så er hair extensions det ideelle valg til dig.

Med hair extensions fra frisør Trisha & Co i Roskilde er du sikret den bedste kvalitet inden for hair extensions, da vi udelukkende bruger hair extensions fra Hairdreams. Læs mere om hair extensions her på hjemmesiden.

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,2 / 5 stjerner på baggrund af mere end 36 anmeldelser på Facebook

ig icon​     fb

Firmainfo​

Trisha & Co

CVR: 13679533

Kontakt os