Ring og book en tid:

46 35 73 18

​Din frisør
​i Roskilde

​Hos Trisha & Co skaber vi helhed mellem trend og personlighed​

Nyheder​

GHP spar 20%
Kig ind og spar 20% på din nye Ghd styler eller Ghd føntørrer :-)
Læs hele nyheden »

​Anmeld os

Herrefrisør i topmoderne salon

Hos Trisha & Co. er vi en professionel herrefrisør på Algade i Roskilde, der har stor erfaring og ekspertise inden for herreklip. 

Vi er en topmoderne salon, der anvender de bedste hårplejeprodukter på markedet, så du får en god oplevelse. Vi lægger stor vægt på, at forkæle vores kunder, da vi har fokus på kundens behov og altid bestræber os på, at levere et flot resultat.

Søger du en kvalitetsbevidst herrefrisør, der forstår sig på mode og har stil, har vi altid massevis af input til et nyt look, der klæder dig og fremhæver dine træk. Vores herrefrisører har alle et højt fagligt niveau og besidder stor faglig integritet og passion for deres arbejde. Bestil herreklip hos os, hvis du trænger til forandring.

En detaljeorienteret og kvalitetsbevidst herrefrisør

Leder du efter en herrefrisør, der kan levere en forfriskende totaloplevelse, hvor du bliver forkælet og taget sig godt af, er vi den helt rette for dig.

Siden 1989 har vi serviceret kvalitetsbevidste kunder, med herreklip og dameklip, i vores nydelige og harmoniske omgivelser, hvilket vi gør en dyd ud af at skabe.

Hvis det er ved at være tid til en klipning, er vi en kompetent herrefrisør med tidsbestilling, hvor vi nok skal finde en tid, der passer ind i dine planer. Vi har fokus på dine behov, så forvent dig et højt serviceniveau og et utroligt imødekommende personale.

Personlig rådgivning og optimal hårpleje

Vi anvender udelukkende de bedste hårplejeprodukter, da vi kan stå inde for kvaliteten. Vi tilbyder nærværende og personlig rådgivning i forbindelse med et nyt look eller mere generel pleje at dit hår. Ønsker du en fortrinlig oplevelse næste gang, du skal klippes?

Så bestil tid til herrefrisør i vores fornemme salon på telefon 46 35 73 18. Vi glæder os til at møde dig.

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,2 / 5 stjerner på baggrund af mere end 36 anmeldelser på Facebook

ig icon​     fb

Firmainfo​

Trisha & Co

CVR: 13679533

Kontakt os