Ring og book en tid:

46 35 73 18

​Din frisør
​i Roskilde

​Hos Trisha & Co skaber vi helhed mellem trend og personlighed​

Nyheder​

GHP spar 20%
Kig ind og spar 20% på din nye Ghd styler eller Ghd føntørrer :-)
Læs hele nyheden »

​Anmeld os

Hårfarvning med kvalitetsprodukter

Hos Trisha & Co  på Algade i Roskilde tilbyder vi alt inden for hårfarvning. Vi anvender udelukkende kvalitetsprodukter uden ammoniak og parfume, så du er garanteret en farvebehandling, der hverken er skadelig for dig eller dit hår.

Der er mange muligheder, når det kommer til farvning af hår. Vi tilbyder eksempelvis:

  • Balayage/Ombre​
  • ​Helfarve
  • ​Refleksfarve striber
  • ​Kombifarve striber med farve i mellem

Uanset hvilken form for hårfarvning du ønsker, sørger vores dygtige og erfarne frisører altid for at tage en grundig snak med dig om, hvilket look der passer til dig. Der er flere komponenter, der skal tages med i betragtning. Heriblandt din hårtype, glød og livsstil.​​

Professionel hårfarvning og sikker behandling

Ikke al hårfarve er lige velegnet til alle mennesker. Derfor tager vi udgangspunkt i den enkelte kunde, når der skal tages stilling til type af hårfarvning.

Vi tager blandt andet højde for allergi og graviditet, og vi tilbyder i denne forbindelse produkter specielt egnet til sådanne tilfælde.

Du kan derfor trygt læne dig tilbage og lade os forkæle dig med en professionel og sikker behandling – uden ubehagelige følgevirkninger. 

Med en hårfarvning hos os er der ingen hindring for, at du kan stråle hele året rundt. Vi tager os rigtig godt af dig, og vi leverer et flot resultat og et nyt og forfriskende look, du bliver glad for.

Bestil tid til farvning af håret

Skal du bestille hårfarvning, er du mere end velkommen til at kontakte os for nærmere tidsbestilling. Vi tager en snak med dig om, hvad der kunne være den ideelle løsning til dig, og du kan høre mere om de forskellige priser.

Ring til os på telefon 46 35 73 18. Vi ser frem til at give dig en uovertruffen, god behandling og fornem service, med fokus på dine behov og ønsker.

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,2 / 5 stjerner på baggrund af mere end 36 anmeldelser på Facebook

ig icon​     fb

Firmainfo​

Trisha & Co

CVR: 13679533

Kontakt os