Ring og book en tid:

46 35 73 18

​Din frisør
​i Roskilde

​Hos Trisha & Co skaber vi helhed mellem trend og personlighed​

Nyheder​

GHP spar 20%
Kig ind og spar 20% på din nye Ghd styler eller Ghd føntørrer :-)
Læs hele nyheden »

​Anmeld os

Damefrisør med et højt fagligt niveau

Hos Trisha & Co. byder vi velkommen til en kompetent og imødekommende damefrisør på Algade i Roskilde. Vores altoverskyggende fokus er, at give dig en fortrinlig oplevelse, når du bestiller dameklip hos os, eller en af vores mange andre services. 

Vi er et team bestående af nogle passionerede damefrisører, der alle er parate til at tage sig godt af dig, med alle de bedste mærker inden for hårpleje.

Vi er en topmoderne salon med masser af kvalitetsprodukter fra blandt andet Kerastase, Oribe og Balmain, som vi forkæler vores kvalitetsbevidste kunder med. Søger du en damefrisør med tidsbestilling, der har fokus på dine behov og ønsker, er du altid velkommen hos os.

Professionel og kreativ damefrisør

Siden 1989 har vi værnet om vores kunder med en sanselig oplevelse og dameklip på et højt plan. Som professionelle damefrisører ligger det os på sinde at levere en serviceoplevelse, hvor vi yder vores ypperste for at stille dig tilfreds.​

Har du brug for en damefrisør, der forstår sig på kreativitet og har sans for at fremhæve din naturlige skønhed, er vi den rette salon for dig.

Uanset om du skal klippes, farves, have opsat hår eller noget helt fjerde, er vi parate til at forkæle dig. Vi har fokus på dine ønsker og behov, hvorfor du får den bedste behandling hos os.

Kyndig rådgivning og vejledning

Trænger du til, at der skal ske noget nyt, er alle vores damefrisører veluddannede fagspecialister, der har masser af gode idéer til et nyt look til dig. Med udgangspunkt i din personlighed skaber vi en flot, ny frisure til dig.

Kontakt din lokale damefrisør for tidsbestilling på telefon 46 35 73 18 for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig. Vi ser frem til at høre fra dig.​

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,2 / 5 stjerner på baggrund af mere end 36 anmeldelser på Facebook

ig icon​     fb

Firmainfo​

Trisha & Co

CVR: 13679533

Kontakt os